Stay-Gold-Logo-white 5

Onze Diensten

Semi permanent beauty

Manicure, gellak en gelnagels

Manicure

Manicure

Deze behandeling bestaat uit:  knippen, vijlen, nagelriemen verzorgen, handcrème of olie.

Gellak

Gellak

Gellak is een semi-permanente nagellak die 2 à 3 weken perfect blijft zitten. De lak wordt aangebracht als een normale nagellak en wordt vervolgens uitgehard onder een uv-lamp. Gellak beschermt je natuurlijke nagels en kan eraf worden geweekt. 

Gelnagel

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibele en transparante kunstnagels die – met of zonder verlenging – worden gemaakt met een gel die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard onder een uv-lamp.

Nail art

Nail art

Dit is de kunst van het mooier maken en versieren van je nagels. Dit kan je doen met verschillende materialen

Threading/Waxen

Threaden gelaat

Threaden gelaat

Threading, ofwel epileren met draad, is een eeuwenoude oosterse ontharingsmethode die zeer geschikt is voor het gezicht. De haartjes worden met katoenen draden verwijderd, waardoor heel precies en snel gewerkt kan worden.  Aice Creations behandelt zowel bovenlip, wenkbrauwen als uw hele gelaat.

Waxen gelaat

Waxen gelaat

Waxen of harsen is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude ontharingswas op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken.

Behandelingen van het gelaat

Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen

De technieken die Aice Creations toepast zijn microblading en ombre. Bij microblading gaat men kleine krasjes in de opperlaag van de huid maken en hier pigment aan toevoegen. Dit is het mooist bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben. Ombre is meer een schaduwtechniek, waarbij men prikkende bewegingen gaat maken. Deze techniek wordt meestal gekozen om meer opvulling te krijgen en wordt vooral gebruikt bij mensen die weinig of geen eigen haartjes meer hebben.

Scalp pigmentatie Tepelhof Stretch marks Schoonheidsvlekje Oplichten

Scalp pigmentatie Tepelhof Stretch marks Schoonheidsvlekje Oplichten

Ook voor volgende behandelingen kan u terecht bij Aice Creations:  Scalp (hoofdhuid) pigmentatie, dit is het nabootsen van de haargroei door middel van pigmentatie om kaalheid te verbergen bij mannen en vrouwen. Het inkleuren van een tepelhof.  Camoufleren van striemen (stretch marks) en schoonheidsvlekjes. Oplichten, dit is met remover het pigment sneller helpen afbreken. 

Permanente
make-up eyeliner

Permanente
make-up eyeliner

Bij permanente make-up worden er micropigmenten in de lederhuid aangebracht die lange tijd blijven zitten. Vanaf 1 tot 4 jaar gaat deze pigmentatie vervagen.

Permanente
make-up lippen

Permanente
make-up lippen

Permanente make-up voor de lippen is heel populair bij Aice Creations. Door deze techniek kunnen uw lippen mooi en strak belijnd worden en kunnen we ze optisch voller doen lijken.

Wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen

Wij epileren en verven uw wenkbrauwen en en verven uw wimpers.  Ook voor wimperextensions one by one, russian volume (2/4D) of mega volume (5/10D) en voor wimper lifting kan u bij ons terecht.

Huidverbetering gelaat

Huidverbetering gelaat

Behandelingen voor verbetering van uw huid: microneedling, bbglow, hydra facial, oxygenating facial, acne facial, mesotherapie, liquid facelift, contour verbetering (per zone), ledlichttherapie en diverse peelings.

Haar vitamine

Haar vitamine

Aice Creations geeft uw haar en wenkbrauwen een extra boost door middel van extra vitamines.

Webshop

Webshop

Vindt alles wat u nodig heeft voor uw huid en beauty in onze webshop!
Bezoek webshop

Laser hair removal

Laser hair removal

Laser hair removal

Als je jouw lichaam of gezicht permanent wilt ontharen, is laserontharing de beste definitieve ontharingsmethode die er is. Een ontharingslaser vernietigt de ongewenste haren inclusief haarzakje. Hierdoor wordt ongewenste haargroei definitief vernietigd.

Social media

Benieuwd naar resultaten? Bekijk ons dan op de onderstaande social media platformen

Kaylee Wollersheim
Lees verder
Ik kom hier al een jaar voor mijn wimperextensions en wil neeeeeergens anders nog heen. Zij weet perfect wat ik wil, doet dit altijd in een speed tempo (zalig, want sommige doen er uuuuuren over) en ik krijg elke maand complimenten. Ik ben en blijf hier vaste klant!
Amélie de Leur
Lees verder
Ik heb een paar maanden geleden microblading laten doen en ik ben hier zeer tevreden over!! Super professioneel, als je vragen is Aice zeer toegankelijk. Alle wensen worden van tevoren uitvoerig besproken. Ze stelde me meteen op mijn gemak. Ik kom zeker terug! Top service!
Stuyck Loos
Lees verder
Vandaag geweest voor men eerste bijwerking na plaatsing ombre brows in 2022. Mijn wenkbrauwen zien er weer geweldig uit. Ze is ook echt een topvrouw, stelt je op je gemak, leuke gesprekken, aangenaam gevoel. See youuuu sooonnnnn!!
Previous
Next