Stay-Gold-Logo-white 5

Laser Ontharing

Semi permanent beauty

Laser ontharen

Voorheen was het niet mogelijk om laserontharing toe te passen op ieder huidtype. Dankzij ons geweldig apparaat is dat wel mogelijk. Of je nu donker haar hebt of blond bent. Laser ontharen is mogelijk.

Gratis intakegesprek

Welk deel van je lichaam je ook wilt laser ontharen, je zult merken dat het laserapparaat pijnloos en effectief de gebieden glad maakt.

Zelfs op lichaamsdelen die gevoelig kunnen zijn, zoals het laseren van de schaamstreek zal je het pijnloze effect merken. Voorheen werd er ook nog wel gebruik gemaakt van IPL ontharen. Dit is ontharen met behulp van lichtflitsen.

Je ziet vaak dat een laserapparaat in een adem genoemd wordt met een IPL apparaat. Laat je echter niet misleiden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing veel effectiever is gebleken. IPL wordt ten onrechte ook wel eens als laseren aangeduid, maar dit is niet het geval. 

Tijdens het lseren dient u 2 weken voor en na de behandeling uit de zon te blijven. Houd hier rekening mee als u uw laserontharing voor een zonvakantie wilt laten plaatsvinden.

Werkwijze

Wij hanteren we de volgende werkwijze om het beste resultaat te behalen uit jouw laserontharing.

01 Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing schoon en geschoren te zijn. Alleen scheren is hierbij toegestaan, waxen en epileren dus niet.

02 De laserbehandeling

De laserspecialist tekent het te behandelen gebied af en werkt alle behandelzones één voor één af met de laser. Het laserapparaat wordt ingesteld op jouw huidtype en behandelstatus.

03 Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Tarieven laser ontharen

De prijs per laserbehandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. De kosten van laser ontharen hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet in de prijslijst.

Haar laseren voor ieder type

Met gemiddeld acht behandelingen ben je voorgoed af van beharing op verschillende plekken op jouw lichaam. Uiteraard is dit wel afhankelijk van je haartype en -kleur. Hoe donkerder je haar, hoe effectiever de behandeling zal zijn. Dit heeft te maken met het pigment dat in je haar zit en waar het laserapparaat goed doorheen kan.

 

Al je ongewenste haargroei zal zorgvuldig en geheel pijnloos verwijderd worden. Permanent ontharen en je haar verwijderen via laser geeft een aangenaam resultaat, omdat je dan niet meer wekelijks zelf aan de slag hoeft. Je hebt geen omkijken meer naar je benen, bikinilijn of welk lichaamsdeel je ook maar wilt laten laseren. Laser ontharen is misschien wat duurder dan scheren, epileren of waxen, maar bedenk dat je het zelf niet meer hoeft te doen. Daarnaast heb je een leven lang resultaat en is laserontharing de ideale oplossing als je last hebt van ongewenste haargroei.

Contra-indicaties

Alvorens met een behandeling te beginnen, dient de eerste consultatie om de onderstaande contra-indicaties te identificeren:

 • Gebruinde huid
 • Fotosensibiliserende behandeling (Roaccutane, cortisone, antibioticum, enz.)
 • Herpes
 • Huidinfecties of -ziekten
 • Huidletsel
 • Tatoeage
 • Zwangerschap
 • Tijdens borstvoeding

Laserontharing kan een risico vormen voor de huid als bepaalde regels niet worden nageleefd. Maar deze risico’s zijn altijd gering omdat de laser alleen de oppervlakkige huidlagen bereikt.

Hier volgen de situaties die het risico op depigmentatie, hyperpigmentatie, brandwonden of huidinfectie verhogen:

 • Zonnen: verandering van pigmentatie en/of verbranding
 • Tatoeage: verandering van pigmentatie en/of verbranding
 • Fotosensibiliserende behandeling (Roaccutane, cortisone, antibioticum, enz.): verandering van pigmentatie en/of verbranding
 • Herpes
 • Huidinfecties of -ziekten
 • Huidletsel
 • Oogletsel als u geen beschermende bril gebruikt

Tot nu toe is er geen concreet bewijs over de risico’s van laserontharing bij zwangerschap en borstvoeding. Dit zijn fundamentele contra-indicaties.

De meest voorkomende bijwerkingen, zoals lichte irritatie, jeuk of zwelling van de huid, verdwijnen enkele uren na de behandeling

Social media

Benieuwd naar resultaten? Bekijk ons dan op de onderstaande social media platformen

Kaylee Wollersheim
Lees verder
Ik kom hier al een jaar voor mijn wimperextensions en wil neeeeeergens anders nog heen. Zij weet perfect wat ik wil, doet dit altijd in een speed tempo (zalig, want sommige doen er uuuuuren over) en ik krijg elke maand complimenten. Ik ben en blijf hier vaste klant!
Amélie de Leur
Lees verder
Ik heb een paar maanden geleden microblading laten doen en ik ben hier zeer tevreden over!! Super professioneel, als je vragen is Aice zeer toegankelijk. Alle wensen worden van tevoren uitvoerig besproken. Ze stelde me meteen op mijn gemak. Ik kom zeker terug! Top service!
Stuyck Loos
Lees verder
Vandaag geweest voor men eerste bijwerking na plaatsing ombre brows in 2022. Mijn wenkbrauwen zien er weer geweldig uit. Ze is ook echt een topvrouw, stelt je op je gemak, leuke gesprekken, aangenaam gevoel. See youuuu sooonnnnn!!
Previous
Next